SkyCaptain and the World of Tomorrow

SkyCaptain
Den här äventyrsfilmen kländes platt. Vet inte om det berodde på att den till stor del var animerad men det kändes trögt att hänga med. Njae. Ingen höjdare, en tvåa. Trots att
Giovanni Ribisi var med och gjorde en riktigt bra, men liten, roll.
Hemma.
http://film.nu/?page=filmrecension_visa&filmid=565

Andra bloggar om: ,

The Breakup

The Breakup
Jag blir irriterad på produktplacering. Det tar ner en bra film eftersom filmmakarna försöker lura mig. Så det här var en bra hollywoodfilm med mycket produktplacering. De lyckades skapa bra stämningar och förmedla känslor på ett bra sätt.
Jennifer Aniston är en bra skådis. Men som sagt, den tappade poäng i all smygreklam.
Hemma.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_breakup

Andra bloggar om: ,

Marie Antoinette

Marie Antoinette
Jag har haft en stor filmupplevelse. Tina hade hört att
Sofia Coppola vill att publiken ska känna sig närvarande, som i Lost in Translation, och likaså här. Hon lyckas genom att man t.ex. hör tyget och stoppningen när Marie lägger sig i soffan, man upplever små detaljer som gör närvaron verklig. Dessutom såg jag filmen på Bergakungen, Göteborgs nya stolthet. Jag är helt betagen. En fantastisk film på en ny fin biograf. Med Tina.
http://www.cine.se/filmsida.php?film=marie_antoinette

Andra bloggar om: , ,

Marie Antoinette film

Hanna and Her Sisters

Hanna och hennes systerar
En riktigt trevligt frukostfilm en mulen höstlördag. Småputtrigt relationsdrama, mycket Woody Allenskt såklart. Jazzmusiken blir pricken över i.  Inte ens en öppen spis hade kunnat gör det mysigare.
Köpfilm hemma.
http://www.vujer.com/filmer/26_hannah_och_hennes_systrar_1986/

Andra bloggar om: , ,

Friends År 3

Friends År 3
Nostalgitrippen fortsätter. Serien går att köpa ganska billigt på min favorit-film-internet-butik, play.com. Billiga filmer och gratis frakt, levererat i brevlådan. Vilket år som helst har jag alla säsonger i min filmlåda.

http://www2.warnerbros.com/friendstv/index.html

Andra bloggar om: ,

Hawaii Oslo

Hawaii Oslo
Ja, den är ju ingen Magnolia precis (som det hänvisas till i reklamtexterna). Men den berör mig mycket. Faktiskt så tänker jag mycket på min favoritserie, Sopranos när jag ser den, men det beror mest på att en av huvudpersonerna, brodern, är mycket sympatisk men sedan visar sig vara en stor skit. Mi lajkie lajkie.
Min köpdvd hemma med grannarna lyssnandes genom väggen.

http://www.moviezine.se/filmsidor/hawaii_oslo.shtml

Andra bloggar om:
,