Smiley Face (2007)

Smiley FaceEn riktigt tragisk film gestaltad med knarkhumor. En tjej spenderar sina dagar med att röka jointar och råkar av misstag äta en hel plåt med spacecakes. Detta resulterar i att hon blir hög som en skyskrapa och vi följer med henne under dagen då hon t.ex. går på audition (hon är skådis). Med ett ständigt flumflin på läpparna smyger hennes dag förbi.

2,5 i betyg från BIFF med Sofia, Anders och Carol.

| Recension | Trailer | IMDB | RT |

Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer
Postat av: johnny

jag kan inte rå för det, men knark filmer tycker jag är så jävla roliga, så jag undrar om du vet fler filmer, jag kan leta efter.. alla du kan! du har en bra sida här tycker jag, fortsätt så.. peace

2008-03-26 @ 00:03:48
Postat av: Vickan

Roligt att du gillar bloggen. Kolla in http://filmflykt.blogg.se/1207072407_everythings_gone_gree.html bra film med knarkinslag. Läste även om Road Trip som verkar innehålla en del brajrökande. Peace till dej med.

Postat av: adam

Detta var den sämsta jävla filmen om puff som jag har sett. Realism : 0/10 Skådespel: 1:10

Jag kan punkta ut tio saker som man blir av marijuana, men ingen av dem stämmer på rollen. Man blir inte asparanoid så fort en dörr öppnas till exempel, eller blandar ihop folk. Anna Faris är knullsöt som fan, men hon kan fan inte härma en stoner..känner folk som har vart horschare som nu bara röker och dem är klara som vatten i skallen...dessutom avtar effekten av ätande av haschkakor relativt snabbt men i värsta fall somnar man...man blir inte mentalt avtrubbad som nåt psykfall. Anna Faris beter sig som om hon fått en haschpsykos...skitkasst! Orkade inte ens se klart den!

2008-04-24 @ 16:53:02
Postat av: Vickan

adam: Ok, du har säkert rätt i din knarkerfarenheter. Synd att du inte orkade se klart, den var rätt intressant i sin dimmighet.

2008-04-27 @ 14:33:19
URL: http://filmflykt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback